Ніж електричний з нержавіючої сталі (Павік)

  • Ніж електричний з нержавіючої сталі (Павік)
Модель:
R9380
Наявність:
На складі
Ціна:
900 грн.
Кількість

Пасічний електричний ніж Гуслія 12В з нержавіючої сталі. Раніше, для того щоб зрізати печатки ножі нагрівали в гарячій воді. При цьому доводилося підтримувати високу температуру води і періодично гріти в ній ножі. Але ці часи давно в минулому, на зміну їм прийшов пасічний електроніж, який можна живити від звичайного автомобільного акумулятора. Це є безсумнівним плюсом для кочових бджолярів, а на стаціонарній пасіці можна використовувати будь-який перетворювач напруги з 220 в 12 вольт. Використання цього ножа, безсумнівно, в кілька разів прискорює і полегшує підготовку стільників для відкачки меду. Ніж має не велику потужність в 25 ват, що дозволяє розігріти його до температури в 90 ° С, при цьому економно використовується джерело живлення. Наприклад, звичайного автомобільного акумулятора з потужністю в 60А вистачає більш ніж на 28 годин безперервної роботи електричного ножа.

Технічні дані вироба:

1. Розміри леза ножа: 2 мм х 40мм х 230 мм.

2. Живлення ножа (напруга): 12 вольт.

3. Температура нагрітого ножа в робочому стані: 70-90 ° С.

4. Потужність електроножа: 40 ват (на старих моделях було 25 і 30 ват).

5. Температура підключеного ножа без використання (в сухому вигляді): 100 ° С.

6. Час підготовки ножа до роботи (нагрівання до 90 ° С): менше 1 хвилини (40-50 сек).

7. Час роботи ножа при робочому завантаженні: необмежена (ніж не вимагає охолодження).

8. Ніж виготовлений з нержавіючої сталі

Можливі джерела живлення для підключення ножа:

Акумулятор від автомобіля 12 Вольт;

Автомобільний зарядний пристрій 12 Вольт;

Перетворювач напруги 200 / 12В;

Інструкція по використанню

Ніж буде готовий, до роботи через одну хвилину після підключення до джерела живлення. температура ножа досягає 90 ° С, але при зрізанні забруса з медових рамок може знижуватися до 70 ° С. При роботі з ножем час від часу його лезо потрібно очищати від накопичених на ньому залишків забруса. Після використання ножа, його потрібно очистити і висушити. Зберігати в сухому місці без чохла.

Ніж поставляється в двох варіантах виконання:

з високоякісної вуглецевої сталі (чорної)

з нержавіючої сталі для харчових продуктів

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре